Om de week plaats ik een kort verhaal over ons leven hier en wat me opvalt. De eerste post, 'dan schrijf je toch gewoon een boek' gaat over hoe het zo gekomen is dat ik, net als velen die mij voor gingen, toch maar aan het bloggen ben geslagen. Je vindt de posts op deze pagina als je even door scrolt. 

 

Reageren mag, graag zelfs. Delen mag natuurlijk ook :)

Als je automatisch op de hoogte gehouden wil worden van updates, vul dan het formulier in dat je onderaan de contact pagina kunt vinden. Vergeet niet de tabs 'Kiek nou!' & 'Wat schaft de pot?' te bekijken en eventueel aanvullingen door te sturen. En als je toch lekker aan het klikken bent, check dan ook even de site van SOS kinderdorpen...Je vindt de link hieronder.  

Voor verhalen uit andere Afrikaanse landen, check Groeten uit.... Je vindt de tab hierboven. Hilde uit Ghana trapt af.

Posts are coming soon
Stay tuned...
Zie de link hierboven voor interessante artikelen uit en over het Afrikaanse continent. De stukjes die ik voor Afrika Nieuws mag schrijven vind je onder Rubrieken  ->  'Berichten uit Bouaflé'.  
                  Het verhaal 'Ne pas pisser ici' was                                   aanleiding voor een telefonisch                                         flitsinterview op NPO radio 2. Je kunt het                         hier beluisteren.
                  Een stukje dat ik schreef voor Nederlanders                   in het Buitenland vind je hier